rogivandeliv

Alla inlägg under juli 2012

Av elina - 6 juli 2012 13:28

Åh herregud så varmt det är!! Tror jag ska svimma nästan. Har balkongen öppen men det är ju vindstilla ute så vad gör det? Luften står stilla. Men efter älsklingen slutar jobba så ska vi bada! Gud så härligt det ska bli! Behöver verkligen få svalka mig. Tänk om man kunde bo vid havet? Himmelskt :)


Nu ska jag klicka hem lite kläder på nätet :)

Av elina - 5 juli 2012 10:08

Idag blir det att inta stan för en fika med en vän :) Ska bli trevligt. Sambon drog till jobbet nyss. Lite småseg men kommer nog bli piggare när jag kommer ut. Ska ju cykla och det brukar ju pigga upp en! Det är kvavt ute och solen lyser till och från. Hoppas det inte blir sådär jättevarmt idag för då blir det jobbigt.


Bebisen stökar i magen nu. Så himla underbart!! <3 <3


Jag för kanske en två veckor sen :) Måste börja ta lite kort, men älsklingen har min telefon nu pga att hans börjar bli dålig, så den lånar jag. Ska köpa en ny när lönen kommer. Nej, nu ska jag kika lite på FL och störa mig på flocken där ;) Galna människor!! :) Ha en fin dag!  

Av elina - 4 juli 2012 12:09

Kikar runt på nätet efter saker till bebisen och oj vad mycket det finns att välja på :) Ska väl klicka hem lite kläder och lite smått och gott. Sambon är på jobbet så då passar jag på att handla upp hans pengar ;) Haha nej då! Men jag har det bra kan jag säga :) Fast jag har ju det jobbigt på mitt sätt. Med sammandragningar och förvärkar. Ska ju bara vila och ta det lugnt och det kan ju vara jobbigt i sig ibland när energin finns! Men så fort jag gör något så får jag ju sammandragningar och jag vill inte riskera en förtidig förlossning vilket barnmorskan har sagt att jag kan få! Så det är väl bara att lyssna på vad dom säger och VILA!


Idag ska förmodligen jag och älsklingen bada efter han slutar jobba. Underbart. Vi har ett riktigt smultronställe som vi har hittat. Enskilt och inte så lätt att hitta <3 Underbart :) Vi har även idag städat på balkongen så nu kan vi sitta ute sena sommarkvällar och mysa :) Nu när sommaren äntligen kom hit till Västerbotten också ;) Fast det har varit dåligt väder i hela Sverige så. Förra sommaren när jag bodde i Skåne var det värre väder där nere än här uppe så, det är olika!


Nej, nu ska jag fortsätta nätshoppa ;) Får lägga ut bilder när jag får hem det!

Av elina - 3 juli 2012 10:27

  Jag kan nog inte med ord förklara hur kär jag är i denna man! Hur mycket jag älskar honom. Mina känslor är helt galna och han gör mig verkligen så lycklig. Jag behöver bara titta på han och jag får värme i hela kroppen. Magen fylls av fjärilar och jag kan inte sluta le. Sedan att han är sjukt snygg och sexig är ju inget minus heller ;) Han är verkligen en tio-poängare och han är bara min min min :) Måste nypa mig i armen ibland får att verkligen veta att det är på riktigt. Ingen dröm. Och nu ska han bli pappa till mitt barn. Hur kan livet ha blivit så fint? Jag måste ha ordentlig tur som får ha denna mannen i mitt liv. Blir nästan tårögd nu när jag skriver, men det kanske har med alla hormoner som sprinter i mig ;)


  • Du är i vecka 32.
  • Du har gått 31 fulla veckor och 4 fulla dagar (v31+4).
  • Du är i 7:e kalendermånaden.
  • Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
  • Du är i trimester tre.
  • Beräknat förlossningsdatum Tors 30 aug 2012
  • Du har 58 dagar kvar till beräknad förlossning

Galet! Bebisen kommer ju snart!! :)

Av elina - 2 juli 2012 14:36

 

Här är vagnen vi köpte och jag är mer än nöjd :)

Av elina - 2 juli 2012 13:45

Jaha. Nu har man ännu en blogg. Men denna ska jag komma ihåg att skriva i också ;) Jag tycker att jag har saker att göra hela tiden fast jag egentligen inte har det. Jag är ju sjukskriven nu pga svår foglossning och mycket sammandragningar och förvärkar. Så jag kan ju bara glassa här hemma egentligen ;) Medans maken drar in pengarna ;) Hehehe. Nejdå. Jag gör ju mitt här hemma istället. Men idag har jag inte gjort mycket då jag mått illa hela dagen i princip. Så himla jobbigt och jag kan inte göra något för att må bättre. Drygt. Jag är i vecka 32 hej vad tiden går fort! Nyss jag plussade tyckte jag. Dagen före nyårsafton smög jag upp på det kalla golvet medans maken sov och oj vad jag skrek. Älsklingen vart panikslagen när jag väckte han mitt på morgonen :) Men så vi hade längtat efter detta plus! Vårt barn, älskade barn :)


Ska kika lite på nätet nu efter bebiskläder, trots att jag inte behöver köpa några mer. Jag har en hel Ikeakasse här hemma med kläder, mamma har köpt en massa kläder och min syster hade plockat ihop en hel kasse med kläder från hennes barn :) Men jag kan inte låta bli :) Köper en del begangnat också :) Köpte våran Emmaljunga edge duo för 1200 :) Köpte ett bärsele för 150. Så man kan verkligen göra fynd :) Underbart! Nu är jag bara ute efter en spjälsäng! :) Men med min tur så lär de snart dyka upp! Nej, nu ska jag försöka ta mig något att äta så bebisen i magen blir lite lugn, den stökar på rätt rejält idag. Och jag älskar det!!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Kärlek, kaos, glädje och liv!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Juli 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards